Що таке макаронс?

Тренд! Flower box and macarons!
На замітку до свята!
Макаронів (Macaron) - це невелике, легке печиво-безе,яке придумали французькі кондитери
Название происходит от слова ammaccare (итал. maccarone/maccherone) — «разбить, раздавить», и является отсылкой к способу изготовления основного ингредиента, миндального порошка.Макаронс готовят из яичных белков, молотого миндаля и сахара, и выпекают в духовке. Получившиеся половинки соединяют мягкой кремообразной прослойкой. Это может быть что угодно, как шоколадный крем так и фруктовый джем,или сливочный ганеш.Вкусы могут быть самые немыслимые....клубника,смородина,черника,киви,крем-брюле и фисташки! Они очень яркие,бывают разных цветов, по своей форме похожи на маленькие гамбургеры.
Для ідеального макарона характерна гладка, куполоподібна вершина з плоским підставою і скуйовдженим колами. Саме наявність "спіднички"говорить про якості ласощів. За відчуттями макаронс повинен бути злегка вологим всередині, з хрусткою скоринкою, і легко танути в роті. Єдиний мінус такі французькі вишукані солодощі не можуть довго зберігатися.
Ви ще не пробували такі "безешки"?Ммм,це дуже смачно!
А якщо в коробку ще додати і квіти,кращого подарунка не придумати!
Інші статті